Premium terrasse pergola
En perfekt løsning som skjermer for både sol og regn. Pergola passer både for privat bruk, restauranter og forretningsbygg.

Løsningen er praktisk og har en fleksibel og stabil konstruksjon. Dette er et produkt du definitivt bør vurdere om du ønsker en luksuriøs uteplass. Passer som solbeskyttelse over glasstak, verandaer og alle typer terrasser.

Pergolaen leveres med motor og hele duken kan rulles inn i kassetten når den ikke er i bruk slik at en får et stilrent ytre samtidig som det gir duken maksimal levetid. Stoffet på pergolaen er av høy kvalitet med lang levetid, og opptil 10 års garanti på enkelte av dukene. Pergoladuken gir mulighet for å velge hvor mye lys og varme en vil slippe inn på terassen eller i huset.

Størrelser opp til 5 x 5 m er godkjent i vindklasse 2 (opptil 38 km/t). Produktet er stillegående og har høy varighet på alle deler, og løsningen er spesielt designet for det norske klimaet.

Pergolaen har et langt utfall og kan dekke store områder, alt fra 1,6 m - 6 m, med en bredde på 1 - 6 m. Løsningen har et fleksibelt bruksområde og for ekstra store uteområder kan man enkelt montere flere pergolaer sammen, dog maksimalt 25 m² .